EZ verstrekt capaciteit personeel middels masterclass

Een deel van het personeel van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) heeft een kosteloze masterclass gevolgd, verzorgd door professor Jan van Zwieten van de Netherlands Business Academy. 

Minister Rishma Kuldipsingh benadrukte dat dit werd gedaan om de capaciteit van het personeel te versterken. De masterclass duurde twee dagen en begon maandag 19 september. Succesvolle deelnemers ontvingen een certificaat. 

Professor Jan van Zwieten, die naast zijn academische werk ook ondernemer en coach is, bood zijn kennis kosteloos aan het personeel aan. Tijdens de masterclass kregen de medewerkers de kans om in groepen te discussiëren over leiderschap, waarbij Van Zwieten het belang van energie als drijvende kracht achter leiderschap benadrukte. Minister Kuldipsingh onderstreepte het belang van investeren in personeel, met name voor capaciteitsversterking en het stimuleren van gezamenlijke doelen. Niet alle medewerkers konden deelnemen aan deze masterclass, maar anderen zullen in de toekomst de kans krijgen.

error: Kopiëren mag niet!