Twee verdachten van moord in Suriname aangehouden in Guyana

De 23-jarige Shawn Dwayne en de 24-jarige Bhopendra Singh, gezocht voor de moord op Chris Persaud in Suriname, zijn deze week gearresteerd in Black Bush Polder, Berbice (Guyana), zo melden diverse Guyanese media..

De twee mannen en een 14-jarig meisje zijn woensdag overgedragen aan Surinaamse wetshandhavers en het duo zal naar verwachting worden aangeklaagd voor de moord op hun landgenoot.

Persaud werd op 11 augustus doodgestoken tijdens een ruzie met de twee mannen in Nieuw Amsterdam. Het Korps Politie Suriname had een verklaring afgegeven waarin stond, dat Persaud was overleden na een steekpartij kort voor aankomst bij de RGD Poli in Meerzorg.

Agenten van het politiebureau Meerzorg zagen bij aankomst in de poli, dat Persaud, die van Guyanese afkomst is, geen teken van leven vertoonde, met steek- en snijwonden op zijn lichaam.

Volgens de politie was de hoofdverdachte naar Guyana gevlucht met zijn vriendin, een 14-jarige meisje, en een andere man die ook gezocht werd voor ondervraging in verband met dezelfde zaak.

(Bron foto: Stabroek News)

error: Kopiëren mag niet!