Preity Zinta deelt een foto met echtgenoot Gene en een tweeling

Actrice Preity Zinta plaatste een glimp van haar vroege ochtend met haar familie. Op de foto is haar man, Gene Goodenough, te zien. Hun tweeling is ook zeldzaam op de foto verschenen. Het leek erop dat het paar op pad was voor hun ochtendwandeling. De kinderen zaten in hun kinderwagens en hun hoofden waren van de camera afgewend.

Preity werd gezien met een zwarte hoodie, broek en hoed. Gene koos ervoor om zich te kleden in een zwarte korte broek, een T-shirt en een hoed. Jai droeg een blauw-zwarte outfit, terwijl Gia in het roze gekleed was. Preity Zinta is een Bollywood-actrice die voor het laatst te zien was in Bhaiyaji Superhit in 2018.

In 2021 verwelkomde ze een tweeling met echtgenoot Gene Goodenough, respectievelijk een meisje en een jongen, Gia en Jai, door middel van draagmoederschap.

error: Kopiëren mag niet!