Salman Khan’s  Firoza-armband gaat viraal op social media

Salman Khan wordt bedrogen voor het onthullen van het verhaal achter het dragen van zijn beroemde ‘Firoza-armband’ in een virale clip. Netizens zeggen: “Bhai breekt armbanden, harten en botten”. Salman Khan is niet voor niets een superster in Bollywood.  

De acteur is een van de best betaalde en meest succesvolle acteurs van B-town, maar toch zo bescheiden en liefdevol voor zijn fans. Khan draagt ​​een ‘Firoza’-armband die zijn vader hem ooit heeft gegeven, en deze throwback-video waarin hij het verhaal erachter herhaalt, gaat opnieuw viraal op social media. Salman geniet van een enorme aanhang van fans op social media, met meer dan 62 miljoen volgers op Instagram.

Hij geeft fans vaak een glimp van zijn luxueuze leven op het platform voor het delen van foto’s en laat nooit een kans voorbijgaan om de aandacht te trekken met zijn workout-selfies. Nu we het hebben over zijn throwback-video, ging ScoopWhoop naar zijn Instagram-account en deelde de clip van Salman Khan die de reden onthulde achter het dragen van zijn beroemde ‘Firoza’-armband, waarbij zijn vader Salim Khan betrokken is

error: Kopiëren mag niet!