Esha Gupta  heeft een unieke smaak in mode

Esha Gupta heeft de belichaming van wat ze ook draagt, het stijlt haar altijd, ze ziet er altijd uit als een beeldende schoonheid en we klagen niet. De Bollywood-actrice heeft een unieke smaak in mode, en dat zien we vaak op haar Instagram-feed.

Ze geniet van een enorme fanbase die haar bewondert en volgt, niet alleen voor haar films, maar ook voor haar stijl uitspraken. Voor de onervarenen maakte Esha haar Bollywood-debuut met de thriller Jannat 2 tegenover Emraan Hashmi, en sindsdien is haar schoonheid het gesprek van de dag. Later was ze te zien in Raaz 3, Rustom, Commando 2 en nu werkt ze aan “Aashram”. 

Vorig jaar juni deelde Gupta op haar Instagram-account een reeks foto’s nadat ze was opgedoken voor een evenement. Op de foto’s is Esha te zien terwijl ze haar zandloperfiguur tentoonstelt in een zwarte outfit met halternek met uitgesneden details in de taille, wat een rand aan de hele look geeft.

De jurk heeft ook een prachtige rugloze eigenschap waardoor ze pronkt met haar onberispelijke en gladde rug. Met een paar parels en diamanten druppels en een paar ringen maakte Esha Gupta haar look compleet. Ze vermeed elk halsstuk om de focus op de halterhalslijn te houden. Voor make-up koos de visagist van de actrice voor een glamoureuze, maar rokerige look.  

Met een volledig dekkende foundation, goed gevormde jukbeenderen en neus, gedefinieerde wenkbrauwen, bruine smokey eyes met een klein beetje glinstering en zachte smokey liner, veel mascara, perzikkleurige blos en matbruine lipschaduw, maakte ze de look af.  

Esha’s haar was opengelaten in zachte krullen. Voor de onervarenen, een paar dagen geleden sierde Esha Gupta voor het eerst de rode loper van Cannes 2023 en zorgde ze voor veel opschudding met haar gewaagde wit gebloemde jurk.

error: Kopiëren mag niet!