Kajol deelt haar werkervaring in haar eerste webserie ‘The Trial’

Bollywood-actrice Kajol maakt haar debuut in een webserie in de rol van Noyonika Sengupta, een felle advocaat, moeder en vrouw in ‘The Trial – Pyaar, Kanoon, Dhoka’.

‘The Trial’ is een verhaal over de keuzes van een vrouw. De serie heeft ook een fantastisch ensemble met Sheeba Chaddha, Jisshu Sengupta, Alyy Khan, Kubbra Sait en Gaurav Pandey in centrale rollen.

Kajol vertelde over de kameraadschap op de sets van ‘The Trial – Pyaar, Kanoon, Dhona’ en zei: “We hadden een absoluut geweldige tijd op de set.  Suparn was als onze bendeleider. Hij zorgde er gewoon voor dat we ons allemaal op ons gemak voelden bij elkaar wat betreft de dialogen en andere aspecten. Ik denk dat iedereen op de set zo’n beetje een veteraan was.  Iedereen heeft hiervoor aan veel films gewerkt, heeft veel werk verzet en zit al jaren in de branche. Dus het was echt comfortabel, gemakkelijk en leuk.  Ik hou echt van juridisch drama, maar ik ging niet echt in op details en exacte wettigheid van dingen.”

Kajol deelde verder: “Je weet dat sommige wetten heel gebruikelijk zijn in het Indiase systeem en dat weten we allemaal. Ik heb echter een vaag begrip van wat wel en niet mag. We hadden een advocaat op de set om ons door het proces te helpen.”

error: Kopiëren mag niet!