‘Battameez Dil’ is een luchtig verhaal over liefde: Minissha Lamba

Minissha Lamba, die in 2005 haar debuut maakte met de film ‘Yahaan’, is terug na een lange onderbreking met de ‘Amazon miniTV’-serie ‘Badtameez Dil’ en zei dat het goed voelde om weer op de sets te zijn voor werk.

De actrice, wiens personage Muskaan uit de film ‘Well Done Abba’ in de harten van het publiek gegrift staat, sprak over haar comeback en de show tijdens een speciale vertoning voor ‘Badtameez Dil’ in Mumbai.

Op de vraag hoe het voelde om na zo’n lange tijd weer terug te zijn, zei Minissha: “Als je weer op de set staat, voel je je goed over jezelf. Het geeft je een gevoel een doel te hebben. Je wordt ’s ochtends wakker en er is iets waar je naar uitkijkt.” Over de show gesproken, zei ze: “Het is een luchtig verhaal over liefde. Liefde is de taal die iedereen begrijpt en iedereen wil liefde.  Sommige mensen zeggen misschien dat ze het niet willen, maar ze zoeken het wel. Dus iedereen zou deze show moeten zien.”

‘Badtameez Dil’ presenteert de reis van een jonge vrouw die gelooft in ouderwetse romantiek en een man die vurig gelooft in moderne liefde.  Het beschikt over Barun Sobti en Ridhi Dogra in hoofdrollen.  Het heeft ook Minissha Lamba en Mallika Dua in ondersteunende delen.

error: Kopiëren mag niet!