Akshay Kumar en Arshad Warsi werken samen voor Jolly LLB 3 

Heel lang geleden ging het gerucht, dat het derde deel van Jolly LLB, nadat Shah Rukh Khan het aanbod met een reden had afgewezen, een confrontatie zal hebben tussen Jolly 1 Arshad Warsi en Jolly 2 Akshay Kumar. En nu lijkt het erop, dat de zaken op hun plaats zijn en dat er op briljante wijze aan het idee is gewerkt sinds de acteur onlangs het nieuws van deel 3 in een interview bevestigde en zei, dat Jolly LLB 3 binnenkort  zal verschijnen. 

Jolly LLB was een verhaal over een advocaat die niet erg succesvol was en beroemd werd toen hij besloot een hit-and-run-zaak tegen een verwend nest aan te vechten. De film was nauw verbonden met de hit-and-run-zaak van superster Salman Khan en werd goed gewaardeerd.  

Het werd vervolgens gevolgd door een vervolg Jolly LLB 2, waardoor de titel een “franchise film” werd met Akshay Kumar als Jolly LLB. Nu is Jolly LLB 3, de derde film in de franchise in de maak en Arshad en Akshay besluiten het tegen elkaar op te nemen. De rest van de details over de zaak zijn geheim gehouden worden. Maar, Arshad Warsi zelf bevestigde de franchise terwijl hij zijn volgende webserie Asur 2 promootte.

error: Kopiëren mag niet!