Toename geestesgestoorden in centrum Albina 

Het is de politie van Albina opgevallen, dat er een toename is van geestesgestoorden in het centrum van Albina. Er komt steeds weer een nieuw gezicht erbij, zo meldt de politie Regio Oost op haar Facebook-pagina.

Wanneer de politie navraag doet bij de gemeenschap daar, blijkt dat deze personen onbekend zijn bij hen en dat ze ook niet van de omgeving zijn.

De politie van Albina heeft sterk het vermoeden dat deze personen door derden naar Albina worden gebracht en achtergelaten. Ze worden als het ware gedumpt, ver van huis, zodat het moeilijk voor ze wordt om de weg naar huis terug te vinden.

De politie van Albina doet een beroep op de familie om hun dierbaren weer op te halen en ze een menswaardige behandeling te geven.

error: Kopiëren mag niet!