Heat verslaat  Celtics in Game 7 om comeback te dwarsbomen, op weg naar Finale

De Miami Heat versloeg de Boston Celtics met 103-84 in Game 7 van de Eastern Conference Finals, waarbij Jimmy Butler 28 punten scoorde om de Larry Bird Trophy als MVP van de serie te verdienen.

Met de Celtics die probeerden het eerste team te worden in 151 pogingen om terug te komen van een 3-0 achterstand in een playoff-reeks, konden ze hun ritme niet vinden omdat ze slechts 32-van-82 schoten vanaf het veld en 9-van- 42 vanuit driepunts bereik.

Jaylen Brown leidde de Celtics met 19 punten, acht rebounds en vijf assists, terwijl Derrick White 18 punten had op 5-van-12 schieten. Jayson Tatum, die zijn enkel rolde bij het eerste balbezit van zijn team, eindigde met 14 punten, 11 rebounds en vier assists terwijl hij 1-van-4 schoot van drie en 5-van-13 .

Butler had zeven rebounds, zes assists en drie steals naast zijn 28 punten, toen de Heat op weg was naar de finale om het op donderdag tegen de Denver Nuggets op te nemen.

error: Kopiëren mag niet!