Man vindt zijn bij monteur ter reparatie aangeboden auto deels gesloopt bij sloperij – Monteur (47) opgepakt

Agenten van het politiebureau Livorno hebben vrijdag 26 mei de monteur P.T.(47) op zijn woonadres opgespoord en aangehouden voor het slopen en vervreemden van een bij hem ter reparatie aangeboden voertuig.

De eigenaar van de auto had in april aangifte bij de politie gedaan, nadat hij zijn voertuig, dat hij in november ter reparatie aan P.T had aangeboden, nog steeds niet terug kon krijgen.

Niets vermoedend ging de benadeelde in de derde week van mei naar een sloperij aan de Sir Winston Churchillweg en trof tot zijn verbazing zijn auto gedeeltelijk gesloopt aan bij de sloperij. De man stapte meteen  naar de politie en deed aangifte tegen de monteur P.T. 

Tijdens het poliyieonderrzoek werd geconstateerd dat de auto van de aangever door ene B.D. naar de sloperij was vervoerd. Daarbij kwam tevens aan het licht dat B.D. eerder in een soortgelijke zaak door de politie was aangehouden en in verzekering gesteld. Het onderzoek van de politie moet nog uitwijzen of P.T. en B.D. samen hebben gespannen in deze.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte P.T. hangende het onderzoek door de politie ingesloten.

error: Kopiëren mag niet!