“Mister Caribbean Island Continetal”: Marvin Halden gaat nieuwe “Mister” kronen 

Na vier jaren de “Mister Caribbean Island Continental” winnaar te zijn, is het nu tijd om een nieuw “Mister” te kronen. Op 7 juli 2019 werd Marvin Halden, Mister & Model uit Suriname, de eerste winnaar van deze competitie op Curaçao. Niet alleen de hoofdprijs, maar ook 4 uit de 5 “subtitels” heeft hij toen gewonnen.

Vanwege de Covid-pandemie en verscheidene redenen heeft hij deze titel 4 jaren mogen dragen. Dit jaar zijn er 75 aanmeldingen, en 13 kandidaten hebben het tot op heden volgehouden voor de “Mister Caribbean Island Continental” verkiezing.Fabian Djakie en Andy Kodemus  zullen ons land, Suriname dit keer vertegenwoordigen.

De afgelopen maanden heeft Marvin deze kandidaten achter de schermen mogen begeleiden en ze “klaargestoomd” voor de finale show die op 27 mei in Cascada Rooftop Bar & Kitchen wordt gehouden te Willemstad, Curaçao.

In gesprek met Dagblad Suriname zei Marvin, dat hij momenteel hard bezig is te werken aan zichzelf, want er staan mooie projecten in het verschiet waar hij zeker zijn bijdrage aan zal leveren. Hij bedankt iedereen heel hartelijk voor hun bijdrage in welke vorm dan ook. “Zonder hen zou deze mooie ervaring niet mogelijk zijn geweest.”

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!