Gouden huwelijk echtpaar Towikromo-Kromoredjo

Onlangs heeft het echtpaar Towikromo-Kromoredjo hun 50 “gouden jaren” mogen vieren. De heer Natimin Towikromo is geboren op 30 november 1953 en mevrouw Ponikem Kromoredjo zag het levenslicht op 5 januari 1957 beiden in het district Nickerie. 50 jaar geleden stapten zij in het “huwelijksbootje” en uit dit huwelijk zijn 3 kinderen geboren, die samen 2 kleinkinderen hebben geschonken aan hun ouders.

Respect aan deze zorgzame, hardwerkende echtgenote en moeder, mevrouw Kromoredjo, zij heeft het in het dagelijks leven heel moeilijk met de zorg van haar man en zoon.

De districtscommissaris bracht het echtpaar een bezoek in verband met hun 50-jarig huwelijk en gaf ze als te doen gebruikelijk een boeketje, een ingelijste foto van het echtpaar en een enveloppe met inhoud. 

Door wederzijds begrip en heel liefdevol met elkaar omgaan is dit huwelijk 50 jaar in stand gebleven.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!