“Ladies Conference” van Sterke Jonge Vrouwen  

Sterke Jonge Vrouwen is een non-profit-, online- en christelijke groep met een sociaal karakter speciaal voor jonge vrouwen in de leeftijdsklasse van 13-30 jaar. Deze groep wordt begeleid door de leiding die zich vrijwillig heeft ingezet om de jonge dames positief te beïnvloeden en om te investeren in hun persoonlijke en geestelijke ontwikkeling.  

De groep is opgericht op 8 mei 2021 en wordt dagelijks vrijwillig begeleid door bemoedigingen die met heel veel liefde en passie worden uitgevoerd door de leiding. Deze groep valt onder de organisatie “Bethel Upperroom” die gevestigd is aan de Matapicastraat #6te Paramairbo.  

De groep organiseert woensdag 28 juni het eerste event, genaamd “Ladies Conference”. Het doel is om jonge vrouwen aan te moedigen een vrouw van gebed te zijn. 

Dit event vindt plaats van 18.30 tot 22.00 uur aan de Lalla Rookhweg 54, het Lalla Rookh Gebouw 1 in Paramairbo.

De toegang voor dit event is gratis, maar registratie is wel verplicht en vol=vol. Voor registratie kan contact worden opgenomen met de telefoonnummers 8888231 of 8277374.

error: Kopiëren mag niet!