Saka tekent langdurig contract bij Arsenal

Bukayo Saka heeft een langlopend contract getekend bij Arsenal, waarmee hij zijn overtuiging uitsprak dat de Premier League-club voor hem de ideale plek is om zijn bloeiende carrière voort te zetten. De 21-jarige aanvaller van Engeland, die dit seizoen 14 doelpunten maakte en 11 assists gaf, kwam als achtjarige bij Arsenal en speelde de afgelopen twee seizoenen in alle Premier League-wedstrijden van het team.

Saka zei dat hij over de juiste ondersteuning en middelen beschikte om de beste te worden die hij kan zijn, terwijl Arsenal-manager Mikel Arteta de toewijding en het harde werk van de speler benadrukte om het niveau te bereiken dat hij heeft bereikt. Het nieuwe contract, naar verluidt tot 2027, wordt door beiden gezien als een belangrijk onderdeel van Arsenal’s streven naar succes in de komende jaren.

error: Kopiëren mag niet!