Man (27) mishandelt moeder en dreigt haar woning in brand te steken

De bij de politie bekende 27-jarige U.K is dinsdag 22 mei door agenten van het politiebureau Santodorp aangehouden voor mishandeling van zijn moeder en voor het dreigen haar woning in brand te zullen steken.

Na een melding, dat een man tekeer ging op een adres op het Santo Dorp project, gingen agenten ter plaatse voor onderzoek. Bij aankomst constateerden de agenten, dat het om de bekende U.K. ging, die zijn moeder zodanige vuistslagen had toegebracht, dat één van haar tanden was losgeraakt. De moeder moest medisch worden behandeld. 

De verdachte heeft met gebarentaal, mede vanwege zijn spraakgebrek, duidelijk aangegeven, dat hij de woning van zijn moeder in brand zou steken. De verdachte werd in de boeien geslagen en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. 

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!