Jongeren springen over hoge schutting van Zwembad Parima

Zwemschool Tukunari schrijft op haar Facebookpagina, dat het elke dag weer raak is, dat jongeren zich schuldig maken aan het over de hoge schutting van Zwembad Parima te springen, met alle gevolgen van dien. Hoewel de schutting hoger is opgetrokken en van prikkeldraad is voorzien, blijven de jongeren over de schutting springen om in het zwembad te gaan zwemmen. Volgens de zwemschool wordt hierdoor ook een onveilig gevoel  gecreëerd bij de bezoekers van het zwembad.

Gregorey Doornkamp, lifeguard en zwemschoolhouder van Zwemschool Tukunari, zegt in een reactie tegenover Dagblad Suriname, dat deze situatie al vanaf het bestaan van Parima gaande zou zijn. Hij stelt, dat de jongeren vaak zijn aangesproken door de lifeguards. Op de vraag of de politie ooit erbij is gehaald, zegt Doornkamp, dat dit wel het geval is, “omdat de jongeren soms komen met andere bedoelingen, om bijvoorbeeld met tassen vandoor te gaan”.

Doornkamp geeft aan, dat het in het verleden is voorgekomen, dat jongeren ongeluk hebben gehad door te springen over de schutting. Aan de jongeren wil hij daarom zeggen om zulke gedragingen achterwege te laten en hun ouders veel ellende te besparen. Het bericht op Facebook is ook als waarschuwing voor de ouders/verzorgers bedoeld. 

SK


error: Kopiëren mag niet!