Formatie “Damegro” brengt”Pootjes Baden” en”Mooi Boto” uit  

“Damegro” begon bijna alleen uit militairen en ontstond tijdens hun detachering. Patrick Medar en Ivan Renfrum zijn onder andere de muzikanten waarmee de band begon. De heren kwamen naar de stad,  speelden op gelegenheden en werden “populair”, uiteindelijk ontstond uit dit alles “Damegro Rootz”.

De heer Renfrum, die nu de voorzitter tevens “backgroundzanger” is, heeft deze formatie kunnen leiden tot grotere hoogtes met verschillende “populaire songs”. Zij bestaan inmiddels 5 jaar en hebben onlangs 2 muziekclips uitgebracht, “Pootjes Baden” en “Mooi Boto” gezongen door Ivan Renfrum en Eric Adjako.

In een gesprek met Dagblad Suriname zei een vertegenwoordiger, dat het de bedoeling is om langs deze weg weer nieuw leven in te blazen, zodat ze de ladder naar succes mogen blijven beklimmen. “Een speciale dank gaat uit naar onze “Baas Hombre”die dit alles mogelijk maakt.”

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!