Vijftig “gouden jaren” voor echtpaar Karmin-Soejoto

Het echtpaar Karmin-Soejoto heeft onlangs hun 50-jarig huwelijksjubileum mogen vieren. De heer Moeliedjoh Karmin zag het levenslicht op 22 juni 1952 in het district Nickerie, terwijl mevrouw Toekinah Soejoto geboren is op 30 mei 1956 eveneens in het district Nickerie.

Zij hebben elkaar zelf leren kennen en na een tijdje besloten zij om in het “huwelijksbootje” te stappen. Het echtpaar heeft 3 kinderen uit hun huwelijk en 2 kleinkinderen. Zij zijn door hun kinderen en kleinkinderen in de bloemetjes gezet.

Het echtpaar ontving ook uit handen van de districtscommissaris van Nickerie de gebruikelijke enveloppe met inhoud, een ingelijste foto van het echtpaar en een bloemstuk .Hun “motto” in het leven is naar hun zeggen heel kort maar krachtig “een goede verstandhouding” dit is het belangrijkste in het huwelijksleven om zoveel jaren lief en leed te mogen delen .

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!