1 mei Arbeidersdag: President Santokhi moedigt aan om moed te blijven houden

President Chandrikapersad Santokhi moedigt ter gelegenheid van de Dag van de Arbeid, vandaag 1 mei, een ieder aan om de moed erin te blijven houden. “Wij als regering zetten ons in om de levensomstandigheden van alle Surinamers te verbeteren, inclusief degene die het moeilijk hebben”, zegt de president op zijn Facebook-pagina vandaag. 

De president zegt vandaag stil te staan bij de uitdagingen waarmee gezinnen te maken hebben. “Ik begrijp dat het voor landgenoten moeilijk is om rond te komen met het salaris, vooral in deze tijden van economische onzekerheid.”

Hij zegt dat de regering hard werkt aan het creëren van meer banen en betere economische kansen, zodat er meer financiële stabiliteit ontstaat. Op de Dag van de Arbeid feliciteert de president alle wrokoman en spreekt dank uit aan hun voor de onvermoeibare inzet en toewijding aan de ontwikkeling van het land. “U bent de ruggengraat van onze economie en jullie harde werk en toewijding zijn onmisbaar voor de vooruitgang van Suriname. Ik ben trots op jullie en ik ben dankbaar voor alles wat jullie doen om ons land vooruit te helpen”, aldus schrijft de president op zijn Facebook-pagina.

Hij roept op om samen te blijven werken aan een welvarend en rechtvaardiger Suriname voor ons allemaal.

error: Kopiëren mag niet!