“Ik ben de beste speler in de geschiedenis van het voetbal” – Cristiano Ronaldo maakt nadrukkelijke aanspraak op Saoedische media.

Al-Nassr-superster Cristiano Ronaldo beweerde onlangs dat hij de beste speler in de voetbalgeschiedenis is. Ronaldo, zonder twijfel, is een van de beste spelers die ooit het prachtige spel sierde. De Portugese international is er echter nooit voor teruggeschrokken om zijn mening te uiten.

De 38-jarige wordt beschouwd als een van de grootste spelers van het spel. Hoewel velen geloven dat Lionel Messi de troon claimde met het succes van Argentinië tijdens de FIFA Wereldbeker 2022 in Qatar, lijkt het vertrouwen van Ronaldo nog steeds onwrikbaar.

Ronaldo beleefde onlangs een productieve interlandpauze en scoorde vier doelpunten in twee wedstrijden in de UEFA Euro 2024-kwalificatiewedstrijden tegen Liechtenstein en Luxemburg.

Hij scoorde vlak voor de interlandbreak ook tegen Abha. De Portugese superster scoorde tot nu toe negen doelpunten en gaf twee assists in tien wedstrijden voor Al-Nassr.

Cristiano Ronaldo zal op 4 april weer op het veld staan als zijn clubhelft in de clinch gaat met Al-Adalah in een uitduel van de SPL.

error: Kopiëren mag niet!