Anthony Joshua terug.

Anthony Joshua was zaterdagavond niet spectaculair, maar de voormalige zwaargewichtkampioen kon met een nieuwe trainer, Derrick James, in zijn hoek weer comfortabel winnen.

De Britse superster was werklustig in het verslaan van de Amerikaan Jermaine Franklin tijdens hun 12 ronden durende main event in de O2 Arena in Londen. Juryleden Steve Gray (118-111), Fabian Guggenheim (117-111) en Alex Levin (117-111) waardeerden Joshua allemaal voor een overtuigende overwinning op Franklin in een gevecht dat DAZN wereldwijd streamde.

Watford’s Joshua (25-3, 22 KOs), die de ring inging als ten minste een 10-1 favoriet volgens de meeste sportboeken, zei voordat hij tegenover Franklin (21-2, 14 KOs) kwam te staan dat hij met pensioen zou gaan als Franklin hem zou verslaan.

Joshua, 33, won voor het eerst een gevecht sinds december 2020, toen hij Kubrat Pulev in de negende ronde knock-out sloeg. De voormalige IBF-, IBO-, WBA- en WBO-kampioen verloor zijn vorige twee gevechten van Oleksandr Usyk.

error: Kopiëren mag niet!