Dansschool Namita Nritya Vidya Bhavan treedt op Curaçao op

Dansschool Namita Nritya Vidya Bhavan heeft een optreden gegeven op Curaçao, met 18 leerlingen van verschillende leeftijden die verschillende Indiase dansstijlen uitvoerden, waaronder Bharata natyam. Het publiek bestond uit hindostanen van Suriname, Guyana en India en Surinamers die op Curaçao wonen.

Het evenement was een succes en de leerlingen werden goed ontvangen door de consul generaal en andere organisaties.

Namita heeft ook haar dansfilosofie vastgelegd in een driedelige documentaireserie en een boek genaamd KAL, Roots & Fruits. Als blijk van dank en waardering heeft zij exemplaren van het boek geschonken aan de organisatoren, Satyam Holidays en consul generaal Zuiverloon. Eén van de ouders ouder vond het leuk om mee te helpen en te begeleiden tijdens de reis.

error: Kopiëren mag niet!