Jatak Events Consultancy organiseert Miss & Mister Tropical Beauties Suriname 2023

Dit is een mijlpaal-editie voor de organisatie, geleid door Jermain Tjin-A-Koeng, omdat het dit jaar zijn 10e Miss en zijn 5e Mister zal kronen. De aftrap zal plaatsvinden op zaterdag 15 april, met de officiële introductie van de kandidaten aan het publiek. Tijdens dit evenement zullen de kandidaten ook hun talenten presenteren aan een deskundige jury.

De top drie talenten worden gekozen door zowel de jury als het publiek, die zullen strijden om de subtitel “Best Talent” tijdens de finale avond van Miss & Mister Tropical Beauties Suriname 2023.

Courtyard Marriott Paramaribo zal de gastlocatie zijn voor de introductie/talenten avond, aangezien zij al jaren een loyale partner zijn van de organisatie. De Kroningsnacht of de finale avond zal worden gehouden op zaterdag 8 juli.

error: Kopiëren mag niet!