Hiba Abouk, de vrouw van Achraf Hakimi verbreekt de stilte

Hiba Abouk, de vrouw van Achraf Hakimi, verbreekt de stilte en geeft een update over het uiteenvallen van het huwelijk nadat de PSG-ster is beschuldigd van verkrachting.

De vrouw van Achraf Hakimi, Hiba Abouk, heeft haar stilzwijgen verbroken om te bevestigen dat ze gescheiden is van de Paris St-German-speler in een update nadat hij was beschuldigd van verkrachting. De 36-jarige Spaans-Tunesische actrice ging naar haar Instagram-pagina om haar 1,7 miljoen volgers te vertellen dat zij en haar man niet langer samen waren. Eerder deze maand bevestigden de Franse aanklagers dat de 24-jarige WK-kampioen onder gerechtelijk toezicht is geplaatst op basis van voorlopige beschuldigingen van verkrachting. Hij wordt ervan beschuldigd een vrouw te hebben verkracht nadat hij haar bij hem thuis had uitgenodigd terwijl zijn vrouw op vakantie was met hun kinderen.

Hakimi, bekend als het antwoord van Marokko op David Beckham, ontkent ten stelligste de beschuldiging van verkrachting, volgens zijn advocaat Fanny Colin. Hiba Abouk heeft haar volgers laten weten dat de scheiding al eerder is besloten, lang voor de recente media-evenementen waarin ze betrokken was.

error: Kopiëren mag niet!