Nog twee verdachten in opzettelijke aanrijdings- en berovingszaak aangehouden

De recherche van Regio Paramaribo heeft in de zaak waarin de 24-jarige automobilist M.V., tevens verdachte van een roversbende, op donderdag 23 februari bewust een aanrijding veroorzaakte op de kruising van de Martin Luther King- en de Latourweg en samen met anderen de aangereden persoon hebben beroofd, nog twee verdachten aangehouden.

M.V. kon op 23 februari al door de politie van het bureau Livorno worden aangehouden, terwijl zijn kompanen het hazenpad kozen.

De recherche van Regio Paramaribo, aan wie het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen, heeft in samenwerking met het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) maandag 20 maart de twee kompanen R.S. (38) en de 22-jarige V.M. op een adres te Abrabroki in Paramaribo opgespoord en aangehouden. Aan de aanhouding van de andere voortvluchtige kompanen wordt gewerkt.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn R.S. en V.M. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!