36-jarige Braziliaan door Justitie en politie gezocht voor deelname criminele organisatie en smokkel

De Procureur-Generaal bij het Hof van Justitie verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de verdachte Michel Costa E Silva Demenier, geboren op 13 november 1986 in Brazilië en wonende aan de Draaikeverstraat 53, district Paramaribo.

De man wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan deelneming aan een criminele organisatie (artikel 188 Wetboek van Strafrecht) en overtreding van de artikelen 1,2 en 3 van de Wet tegengaan Smokkelen juncto artikel 1 lid 1 sub 20 en de artikelen 2, 3 en 4 van de Wet Economische delicten.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Fraude & Economische delicten via de telefoonnummers 455830/451313, het  Command Center via het verkorte telefoonnummer 115 of bij de dichtstbijzijnde politiepost.

error: Kopiëren mag niet!