Het was stil in de Centrale Markt vrijdag 24 maart

Ondanks dat alles vrijdag 24 maart normaal doorging, besloten toch enkele standhouders van de Centrale Markt in Paramaribo om weg te blijven. “De markt leek nu op een spookplek. Je kan de standhouders zowel de bezoekers tellen op je tien vingers”, zegt een vrouw. 

Uit vrees – vanwege de protestactie die dag in het centrum van Para,aribo – besloten enkele standhouders toch weg te blijven. De standhouders die toch besloten mee te doen met de verkoop, geven aan dat zij gewoon hun geld willen verdienen. “Het is normaal al slap en een dag missen kan ik niet”, zegt een standhouder.

“Trouwens, hoe er ook weinig standhouders zijn heb je ook meer kans dat je verkoopt. Ik blijf niet lang op de markt, over twee uurtjes ben ik wel weg. Ik ben ook bang, maar aan het eind moeten mijn kinderen en ik eten, het leven gaat normaal door”, aldus de standhouder. 

TM

error: Kopiëren mag niet!