TikTok spreekt gebruikers aan op ‘cruciaal’ moment

CEO Shou Zi Chew beweerde dinsdag dat de populaire video-delingsapp TikTok een “beslissend” moment tegemoet gaat, terwijl de druk groeit onder Amerikaanse wetgevers om de platform volledig te verbieden in de VS.

Shou beweerde dat TikTok nu maandelijks 150 miljoen gebruikers in de VS heeft – bijna de helft van de bevolking – en riep volgers op om te posten “wat je aan TikTok leuk vindt”, terwijl hij donderdag voor een commissievergadering wordt gehoord.

“Sommige politici hebben over het verbieden van TikTok begonnen”, zei hij in een video met het Capitool op de achtergrond. “Nu kan dit TikTok weghalen van al deze 150 miljoen van jullie.”

TikTok beweert dat het 1,5 miljard dollar heeft uitgegeven aan het updaten van gegevensbeveiliging om bezorgdheden aan te pakken.

error: Kopiëren mag niet!