Indian Premier League 2023 teamgids

Gandhi Titans – De verdedigende kampioenen van India, de Gujarat Titans, gaan het seizoen beginnen tegen de Chennai Super Kings in Ahmedabad. De Titans hebben hun kern van spelers behouden met de toevoeging van Sam Curran. Ze hebben een sterke kans om hun titel te verdedigen.

Chennai Super Kings – De Chennai Super Kings hebben hun kern van spelers behouden, waaronder de legendarische speler MS Dhoni. Ze hebben hun selectie uitgebreid met de toevoeging van Faf du Plessis en Moeen Ali.

Kolkata Knight Riders – De Kolkata Knight Riders hebben hun selectie versterkt met de toevoeging van Eoin Morgan, Pat Cummins en Ben Stokes. Met zo’n sterke selectie hebben ze een goede kans om de competitie te winnen.

Mumbai Indians – De Mumbai Indians hebben hun selectie versterkt met de toevoeging van Quinton de Kock, Trent Boult en Nathan Coulter-Nile. Ze hebben een goede kans om het kampioenschap te winnen met zo’n sterke selectie.

Rajasthan Royals – De Rajasthan Royals hebben hun selectie versterkt met de toevoeging van Jos Buttler en Jofra Archer. Ze hebben een goede kans om de competitie te winnen met zo’n sterke selectie.

Punjab Kings – De Punjab Kings hebben hun selectie versterkt met de toevoeging van Sam Curran, waarmee ze de meest dure aankoop uit de geschiedenis van de IPL waren. Ze hebben een goede kans om de competitie te winnen met zo’n sterke selectie.

Ten teams compete in IPL 2023:
Chennai Super Kings
Delhi Capitals
Gujarat Lions
Kolkata Knight Riders
Lucknow Super Giants
Mumbai Indians
Punjab Kings
Rajasthan Royals
Royal Challengers Bangalore
Sunrisers Hyderabad

error: Kopiëren mag niet!