Bromfietser (25) alsnog overleden aan verwondingen door aanrijding 13 maart

De 25-jarige bromfietser L.Q. is zaterdagochtend 18 maart alsnog in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) overleden aan de gevolgen van een aanrijding op maandag 13 maart.

De politie van het bureau Uitvlugt kreeg 13 maart ’s avonds laat een melding van een aanrijding tussen een auto en een bromfiets op de hoek van de Franchepanestraat en de Brokopondolaan in Paramaribo.

Bij aankomst op de locatie is gebleken. dat Q.L. over de Franchepanestraat reed en toen hij over een drempel ging door tot nog toe onbekende reden met zijn bromfiets op de kruising viel. Hij werd daarbij aangereden door een auto die op dat moment op de voorrangsweg reed

De bromfietser die niet aanspreekbaar was, werd met een ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij werd ter verpleging in opgenomen waar hij op 18 maart is overleden aan zijn opgelopen verwondingen.

error: Kopiëren mag niet!