KPS-afdeling Trafficking in Persons nu via WhatsApp te bereiken

De afdeling Trafficking in Persons (TIP) van het Korps Politie Suriname (KPS), die zich bezighoudt met de bestrijding van mensenhandel en mensensmokkel, is nu 1 x 24 uur te bereiken op de WhatsApp nummers 8763789 en 7466228.

Via deze nummers biedt het KPS mensen de mogelijkheid om informatie met de afdeling TIP te delen. Een ieder die informatie heeft die kan leiden tot de bestrijding van mensenhandel en mensensmokkel kan nu via WhatsApp berichten versturen.

Men is niet verplicht de eigen persoonsgegevens met TIP te delen. Ook het mobiel nummer van de beller blijft confidentieel.

Het is belangrijk om tenminste het adres toe te voegen aan elke foto die gestuurd wordt naar de aangegeven nummers. Het verdere onderzoek zal worden opgepakt door de politie van TIP.Bezoek de website www.menshasu.org om meer te weten te komen over mensenhandel.

error: Kopiëren mag niet!