De vrienden en familie van Britney Spears ‘planden een interventie’ nadat ze vreesden dat ‘ze zou kunnen sterven’ met haar ‘vluchtige’ gedrag

De popster heeft in haar recente bizarre berichten op Instagram zorgen geuit onder fans – en nu vrezen degenen die het dichtst bij Britney staan dat haar vluchtige gedrag gevaarlijk wordt.

Vrienden van de 41-jarige Toxic-zangeres hebben een interventie met haar gepland, zo onthulde TMZ dinsdag.

Een bron beweerde op schokkende wijze dat Britney drugs had gebruikt die haar ‘ophitsen’, wat heeft bijgedragen aan haar bizarre uitbarstingen op sociale media.

De insider voegde eraan toe dat Britney zowel in het openbaar als privé “uit de hand vliegt”.

Ze beweerden dat Britney gestopt is met het innemen van de medicijnen die haar stemming helpen stabiliseren – en een bezorgde bron vertelde TMZ dat ze “bang zijn dat ze doodgaat”.

Ze onthulden dat haar manager voor enkele maanden een huis in Los Angeles had gehuurd, waar ze van plan waren Britney mee te nemen naar haar man Sam Asghari, een interventionist en doktoren.

Britneys zus Jamie Lynn en haar twee zonen zouden echter geen deel uitmaken van het plan.

Volgens de bron hoopten ze dat Britney twee maanden in het huis zou blijven om te herstellen door middel van psychologische begeleiding en medische behandelingen.

De interventie was gepland voor dinsdag 7 februari, maar alles veranderde nadat Britney zich “enigszins bewust” werd van de situatie.

error: Kopiëren mag niet!