Zes gascilinder dieven aangehouden in Mopentiboweg

Zes  verdachten zijn  in de nacht van dinsdag 7 op woensdag 8 februari aangehouden in de Mopentiboweg. De verdachten hebben twee gascilinders van 100 Lbs zonder toestemming weggenomen. Op het vermeld adres was ook al een diefstal gepleegd, aldus woordvoerder Milton Bisschop van het Korps Politie Suriname. 

Vermoedelijk zijn het dezelfde verdachten, die woensdagmorgen omstreeks vier uur het adres weer hebben aangedaan. Het lukte een rechercheur van politie, die in de buurt woont, vier verdachten samen met leden van het Regio Bijstand Team Midden, de politie Santo Boma,  aan te houden en over te brengen  naar het politiebureau Santo Boma. 

De voertuigen, die werden ingezet bij het plegen van de diefstal, met daarin de gascilinders en goederen die vermoedelijk van enig misdrijf afkomstig zijn, zijn ook aangetroffen en inbeslaggenomen.  

In het voertuig werden nog twee verdachten aangetroffen en in de boeien geslagen. Het vermoeden bestaat dat de verdachten meerdere strafbare feiten hebben gepleegd.

De Recherche Midden is belast met het verdere onderzoek.

error: Kopiëren mag niet!