Mensen willen ons bang maken met China – Lavrov

De Russische FM Sergey Lavrov beweert dat er een “spel” wordt gespeeld door buitenlandse naties om te voorkomen dat Moskou en China samenwerken en hun inspanningen coördineren, ondanks wederzijds voordelige overeenkomsten met Peking.

De plannen “definiëren Rusland niet als een ondergeschikt land”, zei Lavrov, eraan toevoegend dat ze niet alleen betrekking hebben op energievoorziening, maar ook op kernenergie, ruimteverkenning en andere hightechsectoren.

De Russische minister van Buitenlandse Zaken benadrukte dat Oekraïne en zijn geldschieters niet hebben geprobeerd te onderhandelen sinds de dialoog werd geschrapt, en dat ook niet van plan zijn.

Sergey Lavrov voegde eraan toe dat niemand Vladimir Zelensky zelfs maar heeft ondervraagd over het ondertekenen van een decreet om gesprekken met Rusland te verbieden. (Interview met Spoetnik)

Sergey Lavrov voegde eraan toe dat de hulp van de NAVO begon met helmen, nu hebben ze het over straaljagers. Hij zei dat bondskanselier Scholz benadrukte dat de alliantie “nooit tegen Rusland zou vechten”.

error: Kopiëren mag niet!