Ramnath Sewdien brengt nieuwe bundel “Dosti” uit

Op 25 januari 2023 had Ramnath Sewdien de eer zijn recent boekwerk Dosti en alle eerder verschenen boeken van hem, aan te bieden aan president Chandrikapersad Santokhi. De president was ingenomen met het feit, dat de heer Sewdien, die eerder onderwijzer was, nog steeds actief is op educatie en cultureel gebied middels zijn publicaties.

Eerder herdacht Ramnath Sewdien zijn 85ste verjaardag op woensdag 18 januari in bijzijn van familie en vrienden in de Satnarain Mandir aan de Indira Gandhiweg, waar hij jarenlang voorzitter van is geweest.

Net als bij de vorige 3 lustrumjaren heeft hij ook dit keer een gedichtenbundel uitgegeven, die “Dosti” heet. Dit is zijn 7e uitgave geweest. Hij gaf reeds eerder uit Ramnath Sewdien van Linákastiná, Levensgolven, Tarang, Cirág, Openhartig en Dil Khol Miṯhá Bol. Exemplaren van alle 7 boeken heeft hij verdeeld in de mandir en ook daarbuiten.

Zo hebben op zijn 85ste verjaardag boeken ontvangen  vertegenwoordigers van O.H.M Suriname, stichting Hindi Parishad Suriname, de Culturele Unie Suriname en diverse gasten die speciaal uit Nederland zijn gekomen. Verder kreeg elk gezin van de andere personen die in de mandir aanwezig waren een boek.

(Foto: Overhandiging van de tot nu toe verschenen boeken aan president Santokhi.)

error: Kopiëren mag niet!