Indroniel Roy maakt zich klaar voor optredens in Suriname 

De veelzijdige Indroniel Roy is geen onbekende in de muziekscene. Dagblad Suriname verneemt van de artiest dat hij gereed is voor optredens in Suriname. De zanger uit Nederland is benaderd voor optreden op een verjaardag in Suriname. Daarnaast ook geboekt voor een evenement in verband met Valentijnsdag in Ballroom Prince onder begeleiding van muziekformatie The Juniors. Het publiek mag van de artiest niet alleen mooie ballads verwachten in verband met Valentine, maar ook dansnummers en veel gezelligheid.

Momenteel is het nog niet bekend of er een tweede commercieel evenement zal plaatsvinden met de zanger. Hij zal in Suriname zijn in de periode 7 tot en met 19 februari. In overleg met de boeker en Ashna Changoer van The Juniors besloot Indroniel om meerdere optredens te doen. 

Indroniel is al meer dan 20 jaar actief in de muziekwereld. De zanger komt zeker na 5 jaar en 3 maanden op een tour naar Suriname. De laatste keer was hij tijdens de Tribute to the legends georganiseerd door SS Promotions, in november 2017 te bewonderen op het podium in het  land. Daarna onder meer door Covid kon hij lange tijd niet komen.

Hij is de leadzanger van muziekformatie Scream en oprichter van de kleine formatie Indrajeet. Beide bandjes verlopen naar wens van de artiest. Los daarvan zingt hij als gastzanger bij diverse aangelegenheden zoals concerten in theaters. Mede door Covid heeft hij weinig videoclip releases gehad. De laatste videoclip was ‘Jeevan’ met Nisha Madaran.

In 2023 kan het publiek meerdere nieuwe nummers verwachten, waaronder ook originele nummers, geen covers. De releases van muziekprojecten staan gepland na de Suriname tour vertelt, Indroniel Roy in gesprek met Dagblad Suriname.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!