Buurtmanagers en politie pakken jongeren te Uitvlugt aan die jongeren molesteren

De buurtmanagers van het politiebureau Uitvlugt, de majoors van politie Reginald Nibte en Rudit Tevreden, hebben donderdag 19 januari bij een vechtpartij die was uitgebroken tussen enkele leerlingen van de H.G. Sylvesterschool aan de Franchepanestraat en enkele leerlingen van vermoedelijk omliggende scholen, door hun kordaat optreden erger weten te voorkomen.

Naar aanleiding hiervan hebben de buurtmanagers van Uitvlugt met ondersteuning van agenten van de afdeling Jeugdzaken en de overige buurtmanagers van Commewijne en Nieuwe Haven, na bekomen informatie van de buurtmanager van Zorg en Hoop op vrijdag 20 januari een onopvallende surveillance op touw gezet. Volgens die informatie zouden enkele jongens van de “24 gang” enkele leerlingen van de Christus Koningschool te lijf gaan.

Tijdens die onopvallende surveillance werden door de agenten voor de St. Paschalisschool enkele jongens staande gehouden, die de aanwezige leerlingen molesteerden. Bij deze jongens werden aangetroffen en inbeslaggenomen scherpe voorwerpen en een ziplock zakje met vermoedelijk “Yamie”. Deze jongens, die tot de gang behoren, werden vervolgens overgebracht naar het politiebureau Nieuwe Haven. 

Een van de gangleden werd al maanden voor een gepleegd strafbare feit werd gezocht door de afdeling Jeugdzaken.

Hij werd direct aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar de afdeling Jeugdzaken.

error: Kopiëren mag niet!