Tienjarig-bestaan van de Partij voor Democratie en Ontwikkeling onder leiding van Waldy Nain

De Partij voor Democratie en Ontwikkeling onder leiding van voorzitter Waldy Nain, heeft op zaterdag 17 december onder ruime publieke belangstelling haar 10-jarig bestaan gevierd op het partijterrein aan de Kraw-Krawstraat in Paramaribo-Noord.

Bont gezelschap

Onder de aanwezigen bevonden zich politieke-, vakbonds- en andere leiders van verschillende huize. De NDP werd vertegenwoordigd door het hoofdbestuurslid S. Djojobesarie, Nieuw Suriname door voorzitter John Nasibdar, voorzitter Martin Atencio van de Algemene Belangenorganisatie Suriname, voorzitter N. Nankhoesingh van Wi Sranan, voorzitter Iwan Ganga van de KTPI, trekker Guillermo Samson van De Nieuwe Beweging, bestuurslid Pollack van de Hervormingsbeweging, voorzitter Rodney Cairo van de Militaire Vakbond, parlementariër Edward Belfort (op persoonlijke titel) en anderen.

Feestvergadering

De feestvergadering werd opgevrolijkt met Djarang Kepan, toespraken van de bovengenoemde personen, en vermaak op de dansvloer. De PL, VHP, NPS en ABOP schitterden door afwezigheid. De sprekers en aanwezigen gaven zonder in details te treden af op het beleid van de president en zegden toe om samen te werken voor een beter Suriname.

Tot zover voor het moment.

HD

error: Kopiëren mag niet!