NDP-protestdemonstraties zijn vanwege de meest bijzondere maand december minder heftig geworden

“Het is publiek geheim dat volle evangelie kerken zich fel uitspreken tegen de regering Santokhi/Brunswijk. De door de NDP georganiseerde protestdemonstraties worden door de volle evangelie beweging openlijk en nadrukkelijk ondersteund. Er wordt met plezier en passie gepredikt en gedanst op het politiek podium”, aldus een wedergeboren Christen die opkomt voor de paarse politiek.

De regering corrigeren

“Tal van voorgangers en apostelen, vertegenwoordigers, predikers met klinkende namen en titels nemen deel aan de alliantiegesprekken die de NDP aan het voeren is met politieke partijen en maatschappelijke groepen. Het is de te vormen alliantie te doen om de regering te corrigeren. Andere (traditionele) geloofsrichtingen houden zich afzijdig, dit terwijl materiële en geestelijke armoede toenemen.”

Suriname is in gevaar

“Mijn intuïtie geeft aan, dat er veel niet klopt, Suriname is in gevaar! Als overheid en samenleving afglijden en het wordt door beiden opgemerkt, zonder dat de juiste besluiten worden genomen vrees ik het ergste voor de toekomst van Suriname.”

Bijzondere maand

“De NDP constateert, dat december de meest bijzondere maand van het jaar, de wind uit de zeilen van politieke organisaties haalt die met protestdemonstraties hameren op het ‘desastreus beleid’ van de regering”, is een conclusie die getrokken is door het NDP-kamp.”

Cultuur en traditie

“December is overal ter wereld de maand met verreweg de meeste nationale en internationale herdenkingsdagen. Het is vanwege de geboorte van Christus, een heilige maand. Omkaderd door cultuur, tradities, grote schoonmaak in en rond het huis, sfeerschepping, nieuwe kleding, vermaak, jaarafsluiting bijeenkomsten, muziek, diners, geschenken, bezinning, en goede voornemens voor het komende jaar.”

Het vuur is niet gedoofd

“De lust tot het voeren van protestdemonstratie in deze periode neemt op natuurlijke wijze af. Dit vanwege het gemoed van de mensen en de maand. De strijd is nog niet voorbij. Het vuur is niet gedoofd, het smeult. De strijd tegen het wanbeleid van de regering zal in het voorjaar van 2023 weer oplaaien.”

HD

error: Kopiëren mag niet!