Beperkte dienstverlening EBS in weekend van 9 december

 In het weekend van 9, 10 en 11 december vindt er een noodzakelijke update plaats van het klantinformatiesysteem van de N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS).  Van vrijdag 9 december omstreeks 18:00 uur tot en met maandag 12 december  00:00 uur zullen de volgende diensten niet beschikbaar zijn:

  • Het betalen van de stroomrekening en betaling van gas.
  • Het oproepen van klantinformatie via Myaccount en de EBS website.

Dit zal inhouden, zo laat de EBS maandag 5 december via een persbericht weten, dat gedurende deze periode alle EBS incassokantoren gesloten zijn voor het publiek. Ook de kassadiensten van de externe dienstverleners en elektronische betalingen via Uni5Pay en Mope zullen op voornoemde dagen, niet mogelijk zijn. 

De dienstverlening voor het doorgeven en afhandelen van elektriciteitsstoringen en klachten via het storingsnummer 139 vindt normaal voortgang. Dit geldt ook voor telefonische bestellingen voor de 100 lbs. gascilinders, het doorgeven van de meterstand en het opvragen van de elektriciteitsrekening via het klantcontactcentrum nummer 175.

Op maandag 12 december zijn alle locaties weer normaal geopend volgens de gebruikelijke tijden en kunnen de kas- en elektronische transacties alsook de overige digitale diensten normaal voortgang vinden.

Aan alle EBS klanten wordt beleefd gevraagd hiermede rekening te houden.

error: Kopiëren mag niet!