Twee verdachten van berovingen gepleegd te Kwakoegron opgepakt

Politieauto RBTM met verdachten verongelukt: een verdachte afgevoerd naar ziekenhuis

Leden van het Regio Bijstandteam Midden (RBTM) van het Korps Politie Suriname, KPS, hebben vrijdag in het concessiegebied van Grassalco te Para de twee roofverdachten C.R. en A.R. aangehouden.

Milton Bisschop, woordvoerder het KPS, stelt dat de verdachten ook worden verdacht van een aantal berovingen te Kwakoegron. 

Bij de overbrenging van de verdachten raakte het dienstvoertuig van het RBTM betrokken bij een eenzijdig verkeersongeval. Hierbij raakte de verdachte C.R. gewond aan het hoofd en moest onder politiebegeleiding in een ambulance vervoerd worden naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De agenten in de auto liepen wat lichte schrammen op. De verdachten zijn overgedragen aan de Recherche van Regio Midden.

Zondag 4 december werd bekend, dat een derde verdachte in deze zaak is aangehouden en dat de recherche en RBT Midden nog steeds in het gebied zijn voor de nodige opsporingswerkzaamheden.

Overigens is vooralsnog niet bekend wat er precies is gebeurd met de dienstauto die de twee eerste verdachten vervoerde en verongelukte.

error: Kopiëren mag niet!