Dagblad Suriname verschijnt tijdelijk in een kleinere afmeting

Dagblad Suriname verschijnt vanaf vandaag, maandag 21 november, in een kleiner formaat. Door het niet op schema zijn van afvaarten in de regio en Suriname is de gebruikelijke lading papier om de krant te drukken verlaat en dreigde de krant in een soort shutdown terecht te komen. Dat is iets dat de directie absoluut heeft willen voorkomen.

Met de fantastische medewerking van de Guyanese krant Kaieteur News, van de heer Glenn Lall, is Dagblad Suriname in staat geweest om een paar rollen papier over de weg vanuit Guyana naar Suriname te vervoeren. Dat kon binnen 48 uur gerealiseerd worden dankzij de behulpzame medewerking van Rocky Shipping en Mauris Trucking.

De afmeting van de krant Kaieteur News is echter wat kleiner dan het huidige formaat van Dagblad Suriname.

De directie van Dagblad Suriname hoopt dat de lezers van de krant dit kleinere formaat aangenaam vinden om te lezen. Mocht het kleinere formaat in de smaak vallen, dan zal de directie gaan bestuderen of dit formaat definitief wordt.

In principe gaat Dagblad Suriname echter na ontvangst van de reguliere lading papier gewoon terug naar de oude afmeting.

De directie vraagt de lezers begrip voor deze ontstane situatie, die simpelweg te wijten is aan vertraging in de afvaart van de lading rollen papier.

De directie

Dagblad Suriname

error: Kopiëren mag niet!