NDP roept leden op om straatacties te voeren

De Nationale Democratische Partij heeft vrijdag 18 november een verklaring uitgegeven waarin wordt opgeroepen tot actie. De NDP, die momenteel de tweede grootste partij in het land is met 16 zetels in het parlement, stelt dat straatacties nu fysiek ondersteund moeten worden. De partij stelt in de verklaring die op de eigen Facebook-pagina van de partij is gepubliceerd:

‘Twee en een half jaar lang vanaf het aantreden van de Regering Santokhi-Brunswijk herhaaldelijk aangegeven, dat de regering de ruimte moet krijgen om haar werk te doen, terwijl de partij besloot de regering kritisch te volgen. De NDP constateert, dat het sociaal maatschappelijk en financieel incasseringsvermogen van de samenleving op dit moment totaal is kapotgeslagen. De NDP kan niet langer voorbij gaan aan de signalen van ontevredenheid binnen de gemeenschap en stelt zich solidair op met de strijd van het volk. De NDP roept al haar leden, structuren en sympathisanten op om de straatacties fysiek te ondersteunen. Volgt u de instructies vanuit de partij! Strey de foe strey, oe no sa frede!’

aldus het hoofdbestuur van de Nationale Democratische Partij.

error: Kopiëren mag niet!