Guyanese visser verdacht van moord op Dominicaanse vrouw

Een zogenoemde stootgroep van het Korps Politie Suriname (KPS) onder leiding van Regio Oost-commandant Melvin Pinas, heeft een verdachte aangehouden van de moord op de Dominicaanse Altagracia  Maralay op een adres aan de Verlengde Hoogestraat in Paramaribo, waar zij een kamer huurde.

De woordvoerder van het KPS, Milton Bisschop, bevestigt de arrestatie van de 41-jarige Guyanese visser T.A. en geeft aan, dat de man door intensief speurwerk en uitwerken van informatie door de stootgroep kon worden aangehouden.  

De man wordt overgebracht naar Paramaribo en zal worden overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

De verdachte werd aangehouden aan de Commissaris Thurkowweg ter hoogte van Belwaarde. Hij stond op het punt om met een vissersboot de oceaan op te gaan.

error: Kopiëren mag niet!