Mbappé, Ronaldo, Pavard, Skriniar, Kroos

Manchester United is van plan de Portugese aanvaller Cristiano Ronaldo, 37, te vervangen door de 23-jarige Paris St-Germain en de Franse aanvaller Kylian Mbappé.

United-baas Erik ten Hag zegt dat Ronaldo niet meer voor Manchester United moet spelen na zijn alleszeggende interview met Piers Morgan.

Manchester United-doelwit Benjamin Pavard, 26, heeft gezegd dat hij open zou staan ​​om van Bayern München naar AC Milan te komen, ondanks dat de Franse verdediger nauw verbonden is met de Rode Duivels.

Manchester City, Chelsea, Tottenham Hotspur, Liverpool, Arsenal en Manchester United zijn allemaal geïnteresseerd in het contracteren van de Slowaakse verdediger Milan Skriniar, waarbij Inter Milan hoopt dat de 27-jarige een nieuw contract tekent.

Everton heeft geen plannen om manager Frank Lampard te ontslaan tijdens de WK-pauze en is van plan hem de tijd te geven om hun seizoen om te draaien.

De Belgische aanvaller Eden Hazard, 31, zegt dat hij Real Madrid aan het einde van het seizoen zou kunnen verlaten, ondanks dat hij nog een jaar contract heeft.

Sportief directeur Cristiano Giuntoli van Napoli zegt dat verdediger Kim Min-jae een ontsnappingsclausule in zijn contract heeft die in juli 15 dagen geldig is. De 26-jarige international van Zuid-Korea wordt in verband gebracht met Manchester United.

De voorzitter van Barcelona, ​​Joan Laporta, zegt dat de Spaanse reuzen in januari geen spelers kunnen vastleggen zoals de zaken er nu voorstaan.

Manchester City zou een transfer kunnen maken naar de Duitse middenvelder Tony Kroos, maar Real Madrid heeft goede hoop dat de 33-jarige zijn contract verlengt.

Leicester, Everton en Brighton zijn allemaal geïnteresseerd in het contracteren van Lens en de Franse doelman Brice Samba, 28.

error: Kopiëren mag niet!