Voetganger (56) overlijdt na te zijn aangereden door auto op Nassylaan

De 56-jarige voetganger Widhperkash Kamta is maandag 14 november omstreeks 14.00 uur in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, AZP, overleden na ‘s ochtends te zijn aangereden door een auto op de Nassylaan in Paramarbo.

De politie van het bureau Centrum ging na een telefonische melding van de aanrijding naar de locatie voor onderzoek. Bij aankomst werd Kamta met verwondingen op het wegdek aangetroffen. De man werd in een ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het AZP, waar hij enkele uren later overleed.

Volgens het voorlopige onderzoek is geconstateerd, dat zowel de voetganger als een 34-jarige automobiliste zich in dezelfde richting over de Nassylaan verplaatsten. Ze kwamen beiden vanuit de richting van de Zwartenhovenbrugstraat gaande richting de Fred Derbystraat. Ter hoogte van de Franse ambassade stak de voetganger plotseling de weg over en werd daarbij door de auto geschept.

De automobiliste is in het bezit van een Surinaams rijbewijs en verkeerde niet onder invloed van alcohol.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lichaam van Widhperkash Kamta ter obductie door de politie in beslag genomen. Het onderzoek naar deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van de Regio Paramaribo van het Korps Politie Suriname.

error: Kopiëren mag niet!