“Dalie” opgepakt voor diefstal rugtas met inhoud uit bedrijf aan Commewijnestraat

De politie van het bureau Flora heeft woensdagavond 2 november de verdachte R.R. alias “Dalie” op zijn woonadres te Pontbuiten opgespoord en aangehouden. Hij wordt ervan verdacht op vrijdag 21 oktober een rugtas inhoudende twee paspoorten, werkdocumenten, geldbedragen in Amerikaanse dollars en Euro’s en een bracelet van geel metaal te hebben gestolen uit een bedrijf aan de Commewijnestraat.

De benadeelde had van deze diefstal aangifte gedaan bij de politie. De aangever was aan het werk in het bedrijf en plaatste zijn tas met spullen op de vloer van het balkon van het bedrijf. Toen hij terugkeerde om zijn tas te halen, kwam hij tot de ontdekking dat deze was verdwenen. 

De politie stelde een onderzoek in en op de veilig gestelde is duidelijk te zien hoe de opgepakte verdachte de tas heeft weggenomen. Na uitgewerkte informatie werd hij dus 2 november opgespoord en aangehouden. Hij blijkt een bekende van de politie te zijn. 

Bij een ingesteld onderzoek in zijn woning werd de tas van de aangever aangetroffen en in beslag genomen. De documenten bleken nog in de tas te zitten. De verdachte  heeft bekend de diefstal te hebben gepleegd. Het geld had de verdachte al gewisseld bij een illegale geldwisselaar in het stadscentrum. De bracelet is nog niet achterhaald.

Hij werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is R.R. hangende het onderzoek door de politie achter slot en grendel geplaatst.

error: Kopiëren mag niet!