Van een droom tot werkelijkheid

Izaak Jhawnie doet het nog eens heel apart. Onlangs had hij al het nieuws bereikt met zijn unieke verplaatsbare mobiele foodtrucks die hij liet maken en daarna ten verkoop aanbood onder de naam Suriname Foodtruck Manufacturer op Facebook.

Na tal van succes besloot Jhawnie dit keer een foodtruck te ontwerpen die nog niemand in Suriname heeft en heel apart moest zijn. In gesprek met Dagblad Suriname vertelt hij zijn verhaal.

“Zoals bekend had ik de eerste foodtruck voor mezelf gemaakt, maar door bepaalde redenen had ik het moeten verkopen. Ik had wel altijd in gedachten, dat ik ooit een voor mezelf zou maken, maar toen kwamen de bestellingen van klanten die ik moest afronden.”

“Na amper een jaar heb ik de gelegenheid gevonden om de mijne te laten maken. Ik wilde iets aparts. Iets wat niemand nog heeft in Suriname en misschien ook niet in het Caribisch gebied. Ik kwam op het idee om een boot model foodtruck te laten maken. Echter ging het mis in het begin waardoor we moesten afbreken en opnieuw bouwen, want het was ons eerste boot model. Na precies drie maanden is het uiteindelijk gelukt en ik ben er super trots op.”

Aan de samenleving wil Jhawnie zeggen, dat men dromen moet blijven navolgen. “Laat men je niet negatief beïnvloeden, want ook ik werd uitgelachen toen ik zei, dat ik zo iets wilde maken. ‘Je droom zal maar een droom blijven. Je ziet sterren bij daglicht. Het is onmogelijk.’ Dit alles kreeg ik ook te horen, maar het lijkt altijd onmogelijk totdat het een feit wordt, dan komen dezelfde mensen je daarna feliciteren.”

Hij doet de opening van zijn foodtruck op 10 december aan de Duisburglaan nummer 160 te Flora. Een ieder is van harte welkom, zegt Jhawnie.

SK

error: Kopiëren mag niet!