Lichaam Marvin Paujali (34) langs weg naar West-Suriname aangetroffen – 33-jarige verdachte opgepakt

KPS: Paujali voor helft met benen in grond begraven….

Het Korps Politie Suriname, KPS, meldt vrijdag 11 november dat het lichaam van Marvin Paujali (34) donderdagmiddag 10 november langs de weg naar West-Suriname is aangetroffen. Hij was voor de helft met zijn benen in de grond begraven.

De aangever tevens verdachte O.D. (33) had zondag 6 november aangifte van beroving met geweld gedaan, waarbij zijn zwager Marvin vanaf dat moment werd vermist, op het politiebureau Zanderij. Volgens O.D. waren hij en Marvin in het Centrum te Zanderij toen zij op een bepaald moment overvallen en beschoten werden door drie mannen. Daarbij zagen zij kans weg te rennen en op een bepaald moment was Marvin, die militair van beroep is, nergens te vinden. Een zoekactie leverde niet het gewenste resultaat op.

Agenten van politiebureau Zanderij en andere onderzoekende diensten speelden donderdag 11 november in op een melding, dat een lijk van een man langs de weg nabij Matta was gesignaleerd. Bij aankomst op de locatie bleek het om het lichaam van de vermiste Marvin te gaan, die voor de helft met de benen in de grond was begraven. Zijn lijk werd positief herkend door familieleden die zich op de locatie bevonden. Een arts stelde officieel de dood van het slachtoffer vast. 

Het vermoeden bestaat dat er een misdrijf in het spel is. De aangever legde tegenstrijdige verklaringen af en werd als verdachte aangemerkt. Hangende het onderzoek is hij aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie (OM) door de politie in verzekering gesteld.

Het lichaam van Marvin is in opdracht van het OM ter obductie door de politie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

error: Kopiëren mag niet!